525.Az

40 yaşdan sonra hansı qidalara üstünlük verməliyik?


 

40 yaşdan sonra hansı qidalara üstünlük verməliyik?<b style="color:red"></b>

İngiltərənin “Daily Mail” qəzeti bu haqda məlumat dərc edib.

525.az-ın Türkiyə mətbuatına istinadən verdiyi məlumat görə, qəzet 40 yaşdan yuxarı olan şəxslərə məsləhət görülən qidaların adını açıqlayıb.

Ürək və şəkər xəstəliyi riskinin daha çox artdığı yaş həddində insanlara səhhətlərində yarana biləcək problemlərlə mübarizə aparmaq üçün badam, pomidor, albalı, toyuq, buğda, yağlı balıq və yağı süd qidalarından istifadə etmələri tövsiyə edilir.

Nigar Məhərrəm

 





29.10.2012    çap et  çap et